Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SLUTET FÖR BEAUTY BY TANCI? – Beauty By Tanci
Okategoriserade

SLUTET FÖR BEAUTY BY TANCI?

hämta

Okej… såhär är det…

 Nu när jag har haft lite vila från bloggen så har jag insett att jag vill ha det såhär permanent. Jag vill få tid igen för bakning, umgås med vänner, min man, träna, hemmet… ja allt det andra som jag vill göra men som jag skippar istället för att sitta vid ett fönster och fota produkter samt att sitta vid en dator och skriva inlägg.

Jag ÄLSKAR smink och skönhetsprodukter av mitt hela hjärta och det kommer jag alltid göra, men jag älskar även annat som just nu är svårt att hinna med också när man har barn.

Så… egentligen gick jag in hit för att säga hejdå och att jag slutar blogga, men mina fingrar vill inte lyda mig… de vill inte skriva hejdå! Så jag säger att jag tar en lååååång paus förr det är svårt att sluta göra något som man har gjort såhär länge som jag har! Det har blivit en del av mig och jag vill inte radera den delen helt. . inte än i alla fall!

MEN ni hittar mig på min instagram fortfarande! Där kommer jag fortfarande vara aktiv i allra högsta grad och kommer skriva om nyheter, favoriter, makeuper och ni får självklart följa med mig när jag är ute och jobbar. Jag tror faktiskt att instagram är det ”nya” för att folk vill få reda på info snabbt och enkelt i mobilen utan att sitta och scrolla länge och läsa låånga texter.

Min instagram hittar ni HÄR!

Kram på er världens bästa läsare!! Det har varit en stort nöje att kommunicera med er här genom bloggen och ni har varit en stor anledning till att jag fortsatt så länge!! Vi ses på insta!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “SLUTET FÖR BEAUTY BY TANCI?”

 1. Lina skriver:

  Tycker så klart att det är välidgt tråkigt att du slutar av helt egoistiska skäl men samtidigt är jag glad för din skull och att du följer ditt hjärta.
  Det har varit ett rent nöje att följa dig och vi syns helt klart på Insta!

 2. Anna Wahlberg skriver:

  Åh, jag kommer sakna din blogg! Jag följer dig på Insta och så hoppas jag vi ses snart på något event här i Västsverige. Kram!

 3. Lotta L skriver:

  Ha det så bra och tack för den här tiden!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *