gloMinerals Läppar Okategoriserade

GLOMINERALS SUEDE MATTE STICK

glo

Ännu fler läppnyheter från glominerals!! Nu är det en läppstiftspenna som är full med pigment och jag tycker att den håller sig bombsäker på läpparna i minst 8 timmar. Den kan bli väldigt torr på läpparna när man applicerar den så se till att ha mjuka läppar över eller toppa med ett lipgloss/lipbalm. Då är dock hållbarheten mindre än om du har den själv.IMG_0060

Nyansen jag har fått hem  heter ”punch” och är en superfin varm rosa nyans. Har dock inte fått släppinfo eller pris än så detta får jag göra en update på!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “GLOMINERALS SUEDE MATTE STICK”

  1. Lackert skriver:

    Riktigt läcker färg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *