Hem Parfym

CLEAN SUMMER SUN – EDT

IMG_0097

Nu börjar vår/sommarparfymerna trilla in och först ut för recension är från mitt absoluta favoritmärke CLEAN som lanserar en ”Summer Sun” variant. Denna gången ska doften vara inspirerad av den sk typiska ”Clean kvinnan” som ska vara självsäker, glad och full av liv.

Toppnoter: Klementin, krispigt äpple och en citrustonic skapar en känsla av fräschör.
Hjärtnoter: Enbär, apelsinblom och kaprifol ger doften energi och lekfullhet.
Basnoter: Mysk, vit amber och ljusa träslag ger en illusion av solvarm hud.
Detta är absolut en typisk Tanci doft som påminner mig om svala somriga dagar och man känner direkt en bris av det söta äpplet blandat med med lite citrus och till slut efter lite tid så kommer mysken fram. När jag första gången doftade påminnde den mig om en av D&G Light sommarvarianter som jag älskade för några år sedan. Ett solklart val i sommar och välkommet tillskott i doftgarderoben!
Finns billigast på Kicks just nu där den kostar endast 375 SEK.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *