Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 L’Oréal Paris Color Riche lipsticks – Beauty By Tanci
Läppar

L’Oréal Paris Color Riche lipsticks

IMG_0295

Jag får hem extremt mycket pressprover och mycket av det tar jag inte med i bloggen utan försöker anpassa inläggen efter vad jag gillar mest och mina favoritprodukter av det jag har provat. Det är heller inte ofta jag blir avundsjuk på andra bloggare (förutom på de som kan gå på events i Sthlm som te x senaste Marc Jacobs beauty) men jag kan säga att jag blev lite avis när jag såg ”läppstiftsgarderoben” som många hade fått hem när Color Riche firade 30 år.

Jaja, man kan inte heller alltid pricka rätt med utskicken och de måste verkligen ha missat min obsession för läppstift! Hur som helst så fick jag hem några Color Riche som plåster på såret 😀 och jag har redan lyckats hitta favoriter.

De har superb pigment, är krämiga och härliga på läpparna och hållbarheten är ganska bra. Sen har de fint utbud av starkare färger till min stora glädje så dessa tycker jag absolut att ni ska spana in.

IMG_0296Från vänster;

1) 297  Red Passion,2) 236 Organza,3) 377 Perfect Red,4) 164 Rouge Concorde,5) 136 Flamingo Elegance. 6) 235 Nude och 7) 288 Intense Fuschia

Två av favoriterna är, Nr 1 Red Passion är en riktigt snygg kall hallonröd nyans och 288 är som namnet säger en stark fuschia som kommer pryda mina läppar i sommar.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

Ett svar till “L’Oréal Paris Color Riche lipsticks”

  1. Lackert skriver:

    Ser riktigt fina ut 🙂 Jag har fått nåt enstaka pressprov nån gång, så i bland känner jag mej lite avis men sedan har ni ju åxå kämpat för å komma dit ni är å lägger mycket tid på det 🙂 Men visst hade det vart kul med en full brevlåda 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *