Hem Läppar

SHISEIDO PERFECT ROUGE – DIVINE

IMG_0382

Vissa läppstift kan man inte låta bli att älska även fast de är svårburna! Så är fallet med detta från Shiseido i nyansen PK331 Divine (från höstkollektion 2010) som är lite för ljus och kall för min hy och applicerar man för mycket är det lätt en rosa ”crem fraiche effekt”. Men lagom funkar och blir suupersnyggt till en lätt solbränna 🙂

IMG_0379

Finns att köpa bl a på Eleven.se och kostar 265 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “SHISEIDO PERFECT ROUGE – DIVINE”

  1. Lackert skriver:

    Vilken härlig nyans, jätte fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *