Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MIN HUDVÅRDSRUTIN MED EXUVIANCE – Beauty By Tanci
Hem Hudvård

MIN HUDVÅRDSRUTIN MED EXUVIANCE

IMG_0651

Sista tre månaderna har jag använt hudvård från Exuviance och jag har absolut hittat många favoriter. Först lite info om vad Exuviance är;

”Exuviance är avancerad hudvård från de läkare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA). Exuviance har två sammansättningar som är särskilt anpassade för olika hudtyper. En sammansättning för normal-tålig hy och en sammansättning som lämpar sig för alla hudtyper, även känslig hy.”

Jag kan börja med att säga lite kort om vad jag tycker om varje produkt;

Purifying Cleansing gel;

Man behöver bara en liten ärta för att få upp ett bra lödder. Rengör ordentligt utan att torka ut huden och denna rengöringsgel har varit en storfavorit i badrumsskåpet.

Moisture Balance Toner;

Skönt och svalt ansiktsvatten som doftar gott och återfuktar huden bra. Svårt att säga mer om ett ansiktsvatten!

Night Renewal HydraGel och Evening Restorative Complex har blivit storfavoriten. När det har varit kallt och huden har behövt mer fukt så har jag använt Evening Restorative Complex som är helt fantastisk med underbar doft om MASSA godsaker för huden. De gånger min hy har varit fet och jag har haft finnar så har jag kört med Night Renewal HydraGel som har minskat problemen och lämnat huden ren o fräsch.

Sheer Refining Fluid

Av alla Exuviance produkter så är denna en som nästan är slut och som jag ÄLSKAR speciellt nu under de soliga dagar. Den är lätt men samtidigt återfuktar bra och lämnar inte huden glansig och fet. Med SPF 35 kunde jag vistas ute i solen utan att få pigmenetfläckar eller bli bränd.

Ultra Restorative Creme

Det har funnits gånger då min hy (speciellt kinderna) har behövt mer fukt och denna kräm ÄLSKAR jag både som fuktboost och under makeup. Det är en tjock kräm och det räcker med pyttelite för att huden ska bli som  ny. En räddare i nöden när huden kändes torr o stram. Denna använde jag ibland när jag ville återfukta men inte ha SPF (istället för Sheer Refining Fluid)

Vespera Bionic Serum

Okej, detta serum har varit huvudprodukten i serien som jag BÅDE älskar och hatar. Jag älskar det för att när jag vaknar på morgonen är min hy så fin och jämn och har underbar lyster. MEN det är såå kladdigt och klistrigt att det tar verkligen emot att använda det. Går inte att sminka sig efter på många många timmar så därför har jag bara använt den kvällstid och fick då tåla att örngottet ibland klistrades på huden haha. Superprodukt med dålig formula!

I det stora hela så är denna hudvårdsserie heeeelt fantastisk och har gjort att mina porer minskat, orenheterna är nästan borta och det är jämnare och fräschare än någonsin (säkert pg a syran). Jag har inte använt smink på veckor (inte ens concealer) så det är superbra betyg.

Finns bl a att köpa på Skincity

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “MIN HUDVÅRDSRUTIN MED EXUVIANCE”

 1. Linnea skriver:

  Jag har också använt Exuviance i några månader och märker verkligen skillnad på min hy! Men på morgnarna vaknar jag ofta med nån slinga hår hårt fastklibbat i ansiktet på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare. Har inte funderat över att serumet är så kladdigt när jag tar på det, men det kanske är det som är boven? 🙂

 2. Veronica skriver:

  Hej!

  Såg att du tidigare använt Bioline Primaluce – serien. Vad tycker du om den? Föredrar du Exuviance?

  • Tanci skriver:

   Hmm svårt att säga…men jag tyckte att Primaluce var lite starkare och gav snabbare effekt än Exuviance. Så ja, jag föredrar Primaluce. Älskade oxå deras kräm som doftade och kändes helt fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *