Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 KEVIN MURPHY EVENT I GÖTEBORG – Beauty By Tanci
Events Hem

KEVIN MURPHY EVENT I GÖTEBORG

tanja-behram-blogevent-gbg-1

Ni har säkert undrat varför det har varit så tyst på bloggen men jag har haft så fullt upp med att fixa ett bloggevent för Kevin Murphy här i Göteborg som hölls fredagen 28 Augusti på Svenska Mässan. Detta har varit ett riktigt roligt projekt just för att jag älskar produkterna och jobbar med det när jag är ute och stylar.  På bilden nedan ser ni Alexander Lecander som är marknadsansvarig för KM i Sverige.

EVEMT

Det var underbart att se bloggerskor från hela Sverige. Eventet innehöll produktpresentationen av duktiga Alexander och alla fick verkligen ett djupdyk i sortimentet och fick även dofta, dutta och klämma på produkterna.

FOODEVENT

Det bubblades och minglades för fullt! På bild nedan syns Enisa från Beautycouture, Viola från Killercolours, Malin från Sublimt, Isabella från SaintBella Beauty och Maria från Elmika.

event

Jag visade en snabb beachstyling på modellen Emma med Kevin Murphys Texture Master(volym), Powder Puff(volym) samt den rosa Color Bug. När man applicerar Color Bug så ska man helst göra det på klistrig bas för bästa effekt och hållbarhet.

Jag använde mig av först Session Spray, sedan Color Bug och avslutade med Session Spray.

PicMonkey CollageTRDT

Såhär Snygg blev Emma på 3 minuter.

EV4

Vi gick även igenom lite produkter märket Living Proof som jag absolut kommer berätta närmare om i framtiden. Tack till alla som kom!

KillerColours, Lipgloss Bitch, SublimtBeauty Couture, SaintBella Beauty, Beleza Skönhetsblogg, Omygloss, Pssion, Colour by Ninni, Heartcore, Makeupedia

Stort tack till alla som kom!

 Här kommer även en liten video som Svante på Session har filmat.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “KEVIN MURPHY EVENT I GÖTEBORG”

  1. Sublimalin skriver:

    STORT tack för den här jättetrevliga kvällen, du är grym på att anordna event! Kram!

  2. […] den 28 augusti höll SESSION.MAP och stylisten/bloggaren Tanja Behram ett bloggevent på Gothia Towers. På plats fanns 16 inbjudna bloggare som minglade, klämde, […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *