Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 NY HÅRVÅRDSSERIE – REDKEN EXTREME – Beauty By Tanci
Hår Hem

NY HÅRVÅRDSSERIE – REDKEN EXTREME

IMG_0682

 

Efter att jag färgade mitt hår ljusare förra veckan så märkte jag att längderna var lite torrare och tovigare(kan man säga tovigare??) än innan! Så jag var på jakt efter något som kunde fixa till detta och voliá så dök det upp info om Redkens nya EXTREME serie.

Redken Extreme Length serie förenas med Redken’s Extreme som är känd och älskad för sina reparerande och stärkande egenskaper och ska nu även bevara längden på håret. Nyheterna ”Extreme Length” innehåller Redkens signatur-proteiner blandat med biotin som ska få tillbaka hårets potential till att bli längre. Proteinerna ska skapa horisontella band som fyller hårets skador och sedan ansluter biotinet och bygger samman dessa band till längre vertikala kedjor.

De nya produkterna är; ”Extreme Length Primer rinse-out treatment – ger viktlös konditionering och bygger styrka från rot till topp.”

”Extreme Length Sealersplit end treatment – hjälper till att förhindra skador och slitage samt hjälper till att minska uppkomsten av kluvna toppar.”

Doften på produkterna är helt fantastisk( brukar vara så med Redken) och jag har testat allt nu 2 hårtvättar och kan snabbt säga att jag verkligen ser skillnad. Det torra och spröda är mycket glansigare och det känns friskare. Jag har även kört med Extreme Length Sealer på topparna i hopp om att mitt hår kan bli ännu längre än innan. Den kommer med praktisk borste som gör det enkelt att bara borsta på topparna för en dunderkur. (bild nedan lånad från Redken.com. )

extreme_secondary_app

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *