Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MARIA NILA – SHEER SILVER COLOUR GUARD MASQUE – Beauty By Tanci
Hår

MARIA NILA – SHEER SILVER COLOUR GUARD MASQUE

IMG_0679

Nu när jag är ljusare i håret försöker jag tona ner det varma så mycket som möjligt och därför har för första gången gett mig in i ”silvershampo” världen.

Mitt hår är ganska torrt nu efter blekningen (nästan så att jag ångrar det) så jag får verkligen vara noga med inpackningar efter VARJE tvätt.

En inpackning som jag har fastnat för på sistone är Maria Nilas Sheer Silver Masque som är sulfat och parabenfri samt ska även skydda håret från UV strålning. Jag tycker att den reder ut ganska bra och efter att ha använt den några gånger känns det som om de spröda och toviga har dämpats rejält. Om den neutraliserar det gula/varma är jag osäker på för att jag innan denna kör med ett silvershampo och balsam från UNITE.

Finns hos bl a Eleven.se och kostar 179 SEK 250ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *