Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Lancôme Miracle Cushion – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Lancôme Miracle Cushion

IMG_0837

´Den ena trenden avlöser den andra… och nu är det dags för foundations med en så kallad ”cushion” eller svamp som man trycker på och där pudret kommer igenom. Detta är första kuddvarianten som jag testar från Lancôme och jag är väldigt positivt överraskad.

PicMonkey Collage1

Som ni ser på bilden ovan så är det en kudde som man trycker på med svampen och så kommer det ut lite foundation. Första överraskningen kom för mig när jag insåg hur bra det var att använda den tillhörande svampen och hur fint resultatet blev.

Jag brukar aldrig använda mig av sådana som kommer med i förpackningarna utan föredrar antingen med fingrar eller en pensel, men det var så praktiskt med denna som kommer i paketet och som man enkelt kan ha i handväskan.

N MKJ

Tack så lov så tycker jag att min hy är fin just nu även utan makeup med bara några enstaka prickar och acneärr så det var inte så svårt att få till ett bra resultat, och ni ser vad fint och jämnt resultat blev! Även om det står att produkten har en ganska skir täckning så tycker jag att man enkelt kan jobba upp den utan att det syns och den känns inte alls av på huden.

Har dock inte förstått fördelarna med just själva kudden utan det hade funkat lika bra om den kom i en burk (kanske pga den tjockare konsistansen) och det finns en risk att det kommer in bakterier in på svampen då man använder samma kudde om och om igen. Men hur som helst så älskar jag konsistansen, det naturliga resultatet och hållbarheten.

P.s jag fick en för ljus variant som ni kan se på bilderna ovan men jag sörjer inte för denna kommer bli perfekt till höst eller vinter.

Finns bl a på Kicks.se och kostar 316 SEK och nyansen som jag har ovan är 01 Porcelaine.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *