Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 PRODUKTER FRÅN WEBSHOPEN FINA MIG – Beauty By Tanci
Hem Hudvård

PRODUKTER FRÅN WEBSHOPEN FINA MIG

 

IMG_6158

 

För några veckor sedan fick jag en förfrågan av en tjej som heter Linnea som jobbade för en webshop som heter FINA MIG som sa att hon tyckte om min blogg och frågade om jag ville välja ut lite produkter för test.

Webshopen drivs främst av Maria och Mattias som insåg problematiken av att kunder handlar mest på nätet och mindre i Marias salong Hud och Kroppsboden i Hedemora. Så de bestämde sig att starta igång en webshop med produkter som erbjöds i Hud och Kroppsboden!

Med fina märken som te x Bliss, Decleor, Dermalogica, Bare Minerals, Sensai, Voluspa och många fler var det ett självklart JA från min sida.

När jag var yngre använde jag Decleor i några år och älskade doften och konsistansen på produkterna. Det var som en härlig kvällsritual varje gång jag skulle använda produkterna men tyvärr så hade jag för dålig hy då och behövde starkare syror som gav snabbare resultat. Så då fick jag sluta med Decleor men har tänkt på dem ända sen dess!

Så när jag såg att Fina Mig hade Decleor i sitt sortiment var det en självklarhet att välja ut dessa 2 produkter som jag har använt förut, Aromaessence Neroli serum och Aroma Night som passar alla hudtyper och som är renande, läkande och lugnande.

Produkterna kom i fint förpackad låda utan några helst problem och jag har hunnit redan med 4 kvällsritualer med mina produkter och ser redan fram emot ikväll.

PicMonkey Collage

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “PRODUKTER FRÅN WEBSHOPEN FINA MIG”

  1. Linnea, Fina Mig skriver:

    Låter som en superhärlig kvällsritual 🙂 Man får sina favoriter genom åren! Och just dofter kan ju verkligen göra en nostalgisk. Hoppas att du känner att din hy får ut mer av dem nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *