Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 M PICAUT HYDRA MIRACLE SERUM – Beauty By Tanci
Hem

M PICAUT HYDRA MIRACLE SERUM

IMG_0724

Ni vet att jag är ett STORT fan av M Picauts underbara produkter och Mette är inte bara en fin vän utan en grym entrepenör. Hennes produkter slår mig alltid med häpnad och nya Hydra Miracle serum har hittils inte gjort mig besviken.

Info om serumet;

”Den första hyaluronsyran hjälper till att binda och låsa fukten i huden, den andra utvinns ur tamarindfrukt och hjälper till att ge som en skyddande film på huden samt reducerar synbarheten av rynkor och ger en boost till hudens elasticitet. Den tredje, som kallas för ”den senaste generationens hyaluronsyra”, återfuktar på djupet för att ge en ”plumpande” effekt samt ger en uppstramande effekt.

Tamarindfrukt-, alg- och havtornsextrakt hjälper tillsammans till att skydda huden mot UV-nedbrytning och andra miljömässiga föroreningar, samtidigt som den erbjuder en fantastisk lyster.”

Jag har alltid känt att Precious Oil har varit för tung för min hy och voliá så lanserades detta lyxiga superlätta väldigt fuktgivande serumet som sjunker in i huden på sekunden och lämnar den mjuk, len och full av lyster.

IMG_0727

Produkten kommer som vanligt i lyxig glasflaska med pipett som jag har gärna har längst fram i badrumsskåpet. Lovely! M Picauts produkter är verkligen snyggast på marknaden!!

Hydra Miracle serum finns att köpa bl a på Eleven.se och kostar 699 SEK

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “M PICAUT HYDRA MIRACLE SERUM”

  1. En väldigt bra produkt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *