Hem Kollektioner Okategoriserade

L’Oréal Paris Extravaganza Christmas Collection

IMG_1032

Julkollektionerna börjar strömma in just nu och en duo som jag fastnade för är nagellacket i guld och läppstiftet från Loreals Extravaganza kollektion.

Detta är alltså bara två av produkterna som jag har valt att visa upp och nyansen på läppstiftet heter Tanzania Rubis 392 och är så snyggt att jag hoppade till några gånger när jag öppnade hylsan. Den perfekta djupt vinröda matta nyansen som får alla läppstift att blekna i jämförelse. Nagellacket kommer att matcha perfekt till jul och nyår!

IMG_1035

Ute i butikerna från v 47

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *