PORTFOLIO

A LITTLE PHOTOSESSION

_65A7405

För några månader sedan körde jag och Quirbachphotography en liten plåtning med vackra Viks och ovan ser ni en av bilderna. Jag använde bland annat dessa produkter;

PicMonkey Collage

Clinique Superbalanced Makeup (petal)

Clinique High Impact Mascara

Clinique All About Eyes Concealer

Clinique True Bronzed Pressed Powder

Clinique All About Shadow Quad ”Morning Java”

Och läppstiftet som alla frågar om är Clinique Pop Lip Colour and Prime i nyansen Cola Pop

Highlightern som jag körde var Manasi Makeup som vanligt 🙂 en storfavorit som jag inte gör mig av nånsin!

Har nu kört med Cliniques produkter nu i några månader när jag är ute o sminkar kunder/modeller och är väldigt nöjd. Det tar alltid att vänja sig vid ett nytt märke men jag älskar just att det är parfymfritt och passar många samt att de har sånt stort utbud av produkter. Det som jag mest saknar är superduperljusa nyanser på foundation men det går att lösa 🙂

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *