Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SHU UEMURA – MOISTURE VELVET – Beauty By Tanci
Hår Hem

SHU UEMURA – MOISTURE VELVET

IMG_1152klköl

När man har varit intresserad av skönhetsprodukter sedan gymnasietiden så har man snappat upp det ena och det andra i utländska tidningar och flera av sakerna har jag sedan haft på sin ”önskelista” i typ eeeevigheter.

Då jag älskar lite komplexa, lyxiga och svårtillgängliga produkter har jag kanske betat av 1/10 produkter på den listan antingen för att jag inte har hittat produkten och när jag väl har gjort det så har inte min plånbok varit tillräckligt förlåtande för ett sådant skönhetsköp.

Nu kan jag äntligen beta av en till sak på den listan och det är märket SHU UEMURA och deras hårprodukter (fransböjaren är också med på listan). Detta märke har jag suktat efter sedan 10 år tillbaka när jag läste (om jag minns det rätt) att någon av dåvarande franska Elles skönhetsredaktörer lovordade detta märke. Sedan har jag sett det ofta hos många riktiga beautynistas i världen!

Jag har använt mig av Moisture Velvet serien med Camellia-olja som är helt fantastisk för oss med torrt och sprött hår. Pyttelite räcker för mitt långa hår (eller så är jag väldigt sparsam med produkterna ha ha) och direkt vid schamponering känns håret mjukt och lent. Mitt hår är lite uppklippt nu och jag har alltid tyckt att mina toppar (vid det uppklippta) står rakt ut om jag inte tämjer dem med någon olja just för att de är så slitna efter sista blekningen som jag gjorde. Men nu efter att ha använt dessa produkter i ca 3 veckor så tycker jag att oljan inte behövs alls. Ett till tecken på att håret har fått mer fukt är att det brukar ”fastna” när jag drar med plattången igenom och ska locka. Nu glider håret perfekt så detta måste betyda att fukten nästan är återställd!

Så nej, produkterna är inte bara galet snygga, lyxiga och härliga att använda. De gör också underverk för mitt hår!!

Ja, de e ju lite svåra att få tag på! Men antingen på Björn Axen på Åhlens City eller på denna hemsida där shampoo och balsam kostar 390sek resp 440sek /st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *