Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 COMFORT ZONE – Sublime Skin Peel Pad – Beauty By Tanci
Hudvård

COMFORT ZONE – Sublime Skin Peel Pad

Hypen kring dessa pads har varit stor när de kom ut men då man testar ganska mycket nytt på marknaden är förhoppningarna väldigt sällan stora nuförtiden.

Min hy har varit lite oregerlig på sistone och jag har tampats med torrhet, blemmor, pormaskar och ingenting har hjälpt. En dag när jag grävde så hittade dessa pads i ”måste testa lådan” och har använt dem i ca 4 veckor nu (ca 2-3 ggr /vecka).

Detta är alltså en ”kur” som innehåller AHA och PHA syror i kombinaton med C Vitamin och vitamin PP som är dubbelverkande så det blir både kemisk och mekanisk peeling. De ska öka cellförnyelsen och förfina hudstrukturen och det senare är jag riktigt pepp på pg a mina ärr efter finnar och lite pigmentfläckar.

Lådan innehåller 14 st engångsförpackningar med blöta bomullsrondeller. Jag tar en och stryker den först på huden och därefter på dekolletaget. Sedan låter jag huden absorbera vätskan och därefter stryker jag på en dag/nattkräm. Jag förväntade mig att det skulle pirra eller stickas lite i huden (så som de har gjort med andra liknande produkter som jag har testat) men här kändes det absolut ingenting.  Efter några veckor märkte jag hur huden blev klarare och de torra fläckarna har försvunnit. Det är inte alltid lätt att förklara skillnaden man ser på huden men kanske är ”jämnare” rätt ord för att beskriva resultatet.

Jag kommer definitivt fortsätta med användningen och säkert köpa på mig ett till paket så att jag kan fortsätta och förhoppningsvis på ett ännu bättre resultat.

14 st pads kostar 395 sek på Hudoteket och jag tycker att det är ett riktigt bra pris för en sådan effektiv kur som man kan göra hemma själv.

P.s glöm inte att använda ordentligt med SPF när ni har använt exfolierande produkter och planerar att vara i solen!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *