Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 REDKEN DIAMOND OIL GLOW DRY – Beauty By Tanci
Hår

REDKEN DIAMOND OIL GLOW DRY

 

Ingen har väl kunnat undgå att jag är ett stort fan av Redkens produkter och slänger mig över varje nyhet direkt när de landar hos mig.

Redkens senaste serie heter Diamond Oil Glow Dry som är en föningsserie som ska ge glansigare hårresultat med mindre friktion vid föning och som även gör att håret ska torka snabbare.

 I serien finner vi: nya Glow Dry Gloss Scrub, nya Glow Dry shampoo och balsam samt Dry Gloss Scrub och jag kan väl säga att det är inte ofta jag skrubbar mitt hår haha .

 Redken anser att skrubben ska exfoliera och polera håret för att få bort smuts och föroreningar från hårbotten och längderna och detta ska även ge glans till håret. Så visst jag skrubbade direkt och jag kan förstå tanken bakom det hela så jag är absolut på! Fortsatte med schampo och balsam från serien och det enda som jag saknade var sista steget som är Diamond Oil som ska vara stjärnprodukten i serien som man ska sedan föna håret med. Vet inte om själva skrubben gjorde så mycket men håret var mjukt och glansigt efteråt (som med de flesta av Redkens produkter) och doftade fantastiskt.

REDKEN Diamond Oil Glow Dry-serien Lanseras slutet av april 2017.

Rekommenderat pris: Gloss Scrub 150 ml/ 135 kr, Schampoo 300 ml/220 kr, Balsam 250 ml/ 250 kr, Hårolja 100 ml/ 360 kr

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *