Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 INVIGNING AV KICKS FLAGSHIP STORE – Beauty By Tanci
Events

INVIGNING AV KICKS FLAGSHIP STORE

 

För några veckor sedan var det dags att ta på sig finskorna och dra iväg till öppningen av KicksFlagship Store i Femmanhuset.

Jag blev riktigt positivt överraskad över hur vacker och stor butiken var och det fanns så många olika märken att man inte visste var man skulle titta först. I butiken finns även en brow bar, frisörsalong Noir, hudvårdssalong och nagelsalong och den långa vackra trappan till övervåningen var verkligen en fröjd för ögat.

Det serverades bubbel (alkoholfritt), alkoholglassar, cupcakes och diverse mat på spett!

ALLA var där, journalister, pr folk, bloggare, varumärkesgrundare och många många unga tjejer som jag aldrig sett/hört om innan! GALET mycket folk var det!

Jag fastnade på Elizabeth Ardens monter som gav mig en quick fix med en fuktmist som skulle göra mig yngre och snyggare på 5 sekunder! Borde tagit före och efterbild haha!

Träffade även kollegan Linda Hallberg som har startat sitt fantastiska LH Cosmetics märke och som lyckades övertala mig att jag ”visst kan ha mörkbruna läppar”. Så efter 3 minuters fix med hennes bruna allround penna var jag färdig för fest! Visst kändes det konstigt första 30 minuter men sen vande man sig!

En superhärlig kväll med fantastiska märken som Davines, Tom Ford, Armani, Jo Malone, LH Cosmetics, By Terry och många mååånga fler.

Om jag fick önska en sak var att det blir ett lite mer intimare pressevent med oss bloggveteraner där Kicks presenterar lite mer ingående de nya märkena och man får chans att prata och diskutera om produkterna lite mer i ett lugnare tempo.

Tack Kicks för ett grymt event och grattis till en sån dyrgrip! Ni bara MÅSTE besöka butiken!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *