Hår

REDKEN Extreme Cat

Nu när jag har blekt håret UTAN Olaplex så behöver jag verkligen använda bra produkter till håret. Detta är en stärkande proteinbehandling som ska ge styrka och ny spänst till håret. Jag kör den faktiskt varje gång jag tvättar håret (tvättar håret max 1 gång/v) och man ska applicera  den medans ens hår fortfarande är löddrigt av schampo och spraya ett jämt lager. Därefter masserar jag och låter verka 3-5 minuter innan jag sköljer ur allt.

Jag tycker faktiskt att håret känns bättre än precis efter blekningen så den måste ha gjort något :).

Finns bl a på Eleven.se och kostar 279 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *