Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SMASHBOX Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

SMASHBOX Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer

 

En concealer är det som jag kan säga att jag använder precis varje dag. Ofta kan jag till och med skippa foundation bara jag har döljt ojämheterna med en concealer!

Näst på tur för test var denna vattenfasta variant från Smashbox som verkligen sitter som berget. Jag har testat både på ansikte och under ögonen och den täcker precis allt!

Om man inte är lätt på fingret och tar för mycket produkt så kan det lätt bli för kakigt och jag tycker att den medföljande applikatorn är ganska onödig. Tar man med den så blir de oftast för mycket så jag tar bara och duttar lite med fingret mot applikatorn så de hade verkligen varit smartare om den kom i en liten tub.

Men, tillbaka till produkten. Vattenfast, döljer suveränt och kommer i ett gäng olika nyanser. Här har jag den ljusaste som just nu är för ljus för mig men den sparar jag till nästa vinter då den kommer att komma väl till hands.

Finns på Kicks och kostar 215 sek

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *