Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SUMMER ESSENTIALS WITH BY TERRY – Beauty By Tanci
FAVOURITES Makeup

SUMMER ESSENTIALS WITH BY TERRY

Ja, nu kan man officiellt säga att sommaren är nästan slut. Det har varit ett långt blogguppehåll och jag har njutit varje dag med minimalt smink och maximalt sol, lek och familj!

De två produkter som jag har använt mig av nästan varje dag är dessa godingar från By Terry. Tea to Tan applicerar jag över hela ansiktet (efter min dagkräm) för att få ett snyggt glow och en fin färg. Heeelt perfekt för oss som vill undvika solen men ändå få en snygg bränna. Den håller igenom regn och rusk och vissa dagar har jag även använt den som ”rouge” bara för att förstärka kindbenen.

Den andra produkten som har hängt med överallt är fantastiska Sun Designer Palett som jag använt som både rouge, bronzer, highlighter och ögonskugga. Har to.m blandat den starka rosa med lite av mitt genomskinliga läppbalsam på vänster bild för att få lite rosig färg på läppar. VERKLIGEN en MULTI use produkt!

Så, där är mina två summer essentials och resten har typ varit orört i badrumsskåpet. Sun Designer Palette kostar 795 SEK och finns att köpa HÄR och och Tea to Tan finns HÄR och kostar 639 SEK och finns HÄR. Jag hade tur att få en liten mindre flaska av Tea to Tan på 30 ml som är SÅ mycket mer praktisk men den som finns på Skincity är 100ml.

PSSST…. om du skakar flaskan innan du sprayar på Tea to Tan får du lite skimmer med som är SUPERsnyggt på ben och dekolltage. Men om du bara sprayar utan att skaka så stannar skimret på botten… perfekt för ansikte!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *