Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Om mig – Beauty By Tanci

Om mig

Välkommen till Beauty by Tanci.

Bloggen skrivs av mig Tanja som är en 26 årig makeupartist med stort intresse för smink och skönhetsprodukter,  och jag är speciellt svag för läppstift i starka knalliga färger.

Mitt intresse för skönhet började redan tidigt i grundskolan när jag var hemma hos en kompis och såg mammans välfyllda badrumsskåp fylld med fina dosor, krämburkar och parfymflaskor. Därefter spenderade jag nästan all min lediga tid i de stora kosmetikkedjorna och duttade, sniffade och beundrade.

Jag har skrivit om skönhet nu i 4 år och innan flytten hit skrev jag bland annat för den snygga nättidningen Gloss Magazine. Nu är jag ”hemma” och här planerar jag att stanna så länge som möjligt!

Häng med i min ytliga värld full med skönhet, plåtningar, modevisningar, sminktips, recensioner och mycket mer där sminkborsten är det viktigaste verktyget av alla.

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *